Close
k

Projects

Contact

News

Sledujte nás
Pohled na ateliér s bílými a černými tričky s barevnými potisky
/ / Aplikace na textil

Váš design, naše technologie.

Máme širokou škálu metod aplikace na textil, včetně DTF a DTG potisku, sítotisku a strojního vyšívání. Naše pokročilé technologie zaručují kvalitní a odolné zobrazení vašich návrhů, které vydrží i při každodenním používání.

Ať už se jedná o pracovní oblečení nebo firemní uniformy, vaše logo a design budou na textilu vypadat skvěle. S námi získáte řešení na míru, které přizpůsobíme vaší značce a potřebám.

Dokonalá prezentace vaší značky na textilu!

Specializujeme se na profesionální aplikace log a motivů na textil, které zviditelní vaši značku. Nabízíme moderní technologie potisku, výšivek a další aplikace, které zaručují vysokou kvalitu a odolnost. Od návrhu až po finální realizaci se postaráme o to, aby každý kousek textilu nesl vaši identitu a stal se efektivním marketingovým nástrojem.

DTF (Direct to Film) tiskárna s barevným potiskem na textilu
01.

DTF potisk

– Moderní technologie pro odolný a kvalitní potisk

Naše DTF (Direct to Film) tiskárna zajišťuje vysoce kvalitní a odolné potisky, které jsou perfektní pro různé typy textilních materiálů. Tato technologie poskytuje syté barvy a dlouhou životnost, což z ní činí ideální volbu pro firemní oblečení a merchandising​.

DTG (Direct to Garment) potisk
02.

DTG potisk

– Detailní a živé barvy na každém kusu.

DTG (Direct to Garment) potisk je ideální pro detailní grafiky a menší série. Tato metoda umožňuje přímý tisk na textil s vysokou přesností a živými barvami, což zaručuje, že každý kus bude vypadat skvěle​.

Aplikace potisku na textil sítotiskovou metodou
03.

Sítotisk

– Tradiční kvalita pro velké série.

Sítotisk je osvědčená metoda potisku, která je ideální pro velké série textilních produktů. Nabízí vysokou kvalitu a trvanlivost potisku, což z ní činí oblíbenou volbu pro reklamní a pracovní oděvy​.

Vyšívací přístroj, který vyšívá logo na textil
04.

Strojní vyšívání

– Elegantní a profesionální vzhled

Strojní vyšívání dodává vašim textilním produktům nádech elegance a profesionality. Tato technika je ideální pro firemní loga a detailní vzory, které zanechají dlouhodobý dojem​.

Placatky s vygravírovaným logem firmy HCH Stavby
05.

Gravírování

– Jedinečné detaily pro vaše produkty.

Naše služby gravírování na textil přidávají další vrstvu personalizace. Tato technika je ideální pro vytváření jedinečných dárků a reklamních předmětů, které osloví vaše zákazníky a partnery​.

Kompletní servis

m
01.

Individuální nabídka

m
02.

Kvalita a rychlost

m
03.

Zakázková výroba

m
04.

Dodání do rukou klienta

04.
Napište nám.

Potřebujete řešení?
Napište nám…

Vaše vize a nápady jsou pro nás klíčové. Prosím, sdílejte s námi své požadavky a poptávky prostřednictvím tohoto formuláře. Budeme se těšit na možnost spolupracovat na vašem projektu a přetavit vaše představy v realitu. Děkujeme za důvěru v naše služby.

g

    Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů.