Close
k

Projects

Contact

News

Sledujte nás

Proměna firemního focení ve stylovou reklamu na Cutter&Buck

Volnočasové oblečení Cutter&Buck

Když jsme plánovali nové firemní focení pro naše webové stránky, netušil jsem, že se tento den promění v nečekanou reklamní kampaň na oblečení od prémiové značky Cutter&Buck. Jako obvykle jsem si na focení oblékl své oblíbené kousky od této značky, které miluji pro jejich kvalitu, skvělé materiály, pohodlí a výjimečný vzhled.

Z vlastní zkušenosti mohu říci, že Cutter&Buck nabízí oblečení, které je nejen stylové, ale i neuvěřitelně všestranné a pohodlné. Bez ohledu na to, zda se chystáte na neformální setkání s přáteli, důležité obchodní jednání nebo třeba na golfové hřiště, vždy se můžete spolehnout na to, že budete vypadat skvěle.

I během focení si náš tým všiml, jak dokonale se oblečení hodí do různých scénářů, které jsme chtěli zachytit – od kancelářského prostředí až po uvolněné chvíle při golfu. Fotografie tak nejen představily náš tým v tom nejlepším světle, ale také neplánovaně zdůraznily kvality a univerzálnost značky Cutter&Buck.

Díky tomuto nečekanému obratu událostí jsme získali nejen skvělé snímky pro naše webové stránky, ale také jsme objevili nový způsob, jak sdílet svou oblibu této značky se světem. Oblečení Cutter&Buck se tak stalo nejen součástí naší firemní identity, ale také inspirací pro naše klienty a partnery, kteří hledají styl a funkčnost v jednom.

Zaujala-li vás tato značka, můžete si jí prohlédnout v následujícím odkaze, případně se můžete podívat na další prémiové značky z našeho portfolia.

Cutter&Buck

Prémiové značky

Líbí se vám? Neváhejte nás kontaktovat!